FAQ

Întrebari frecvente

Accesați linkul "Autentificare" din partea dreapta-sus a ecranului. Faceți scroll în partea de jos a paginii pâna la butonul "Creează cont". Faceți click pe el.

Completați toate câmpurile formei din pagină. Memorați numele de utilizator și parola. Completați câmpul email cu o poșta electronică la care aveți access. Această adresă va fi utilizată pentru a primi notificări de la sistem, precum și în cazul în care veți avea nevoie de a restabili datele de access (login/parola)

Dupa completarea formei facți click pe butonul "Crează cont nou"

Dacă toate datele au fost introduse corect, veți fi redirecționat pe o pagina ca în imaginea de mai jos.

Adresațivă la CTI pentru a finaliza înregistrarea contului Dvs..


Ce fac dacă am fost redirecționat înapoi la forma de creare a contului?

Dacă ați fost redirectionat înapoi la pagina de creare a contului, atunci unele câmpuri nu au fost completate corect. Sub fiecare câmp care conține o eroare este un mesaj (roșu) în care sunt explicații. Citiți atent aceste mesaje.

Cele mai raspândite mesaje de eroare

Alegeți un alt nume de utilizator

Citiți atent regulile de formare a parolei. Alegeți o altă parolă respectând toate regulule.

Adresa de email indicată deja a fost utilizată la înregistrarea unui cont. Probabil ați creat un cont mai devreme și nu mai e nevoie să mai creați unul, cel mai probabil acesta nu va fi confirmat (va fi șters) de către administatori și nu îl veți putea utiliza.
Este necesar să recuperați parola (citiți: cum să recuper parola și numele de utilizator)

Dacă ați uitat parola este necesar să o recuperați (Cum recuper parola și / sau numele de utilizator?).

NU CREAȚI UN CONT NOU, cel mai probabil acesta nu va fi confirmat (va fi șters) de către administatori și nu îl veți putea utiliza

Accesați linkul "Autentificare" din partea dreapta-sus a ecranului apoi linkul "Aţi uitat numele de utilizator sau parola?"

În pagina deschisă completați unul dintre câmpuri "Utilizator" sau "Adresă email" și faceți click pe unul dintre butoanele "CAUTĂ".

Dacă ați îndeplinit corect instructiunile de mai sus, veți fi redirecționat pe urmatoarea pagină, unde e necesar sa faceți click pe butonul "CONTINUĂ".

Verificați posta electronică, veți primi un email cu insctrucțiuni de recuperare a parolei (emailul conține numele de utilizator și un link de setarea a unei noi parole). Urmati linkul din email pentru a recupera parola.

Completați câmpurile "Parolă" și "Parolă nouă (iar)" respectând regulile de formare a parolei

Felicitări!!! Ați recuperat parola și numele de utilizator.

Contactează administratori:

Email: moodle@ust.md

Skype: UST Moodle

Grup skype: Suport moodle UST


* Pentru un răspuns cât mai rapid vă îndemnăm să adresați întrebările dvs. în grupul moodle UST din skype